sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Eka kerta

No, mietittyäni noin sata ja yksi päivää, että olenko minäkin valmis tähän ihmeelliseen avautumiseen netin syövereissä, niin taivuin. Mutta miksi ihmeessä, tuntevathan kaikki minut myös ihmisenä, joka ei (edelleenkään) ole taipunut Facebookin jäseneksi tässä FB-keskeisessä maailmassa.

No, syitä on monia. Yksi on se, että meikäläinen on pitänyt blogia jo aiemminkin. Se oli ihan kivaa. Toinen syy oli se, että ajattelin, että olisi hyödyllistä, jos kirjaisin itselleni ylös kaikkea iloista, mitä on tapahtunut tai mitä voi tapahtua, tai mitä on.

Niin, kaipa pitäisi esitellä itseäni. En tiedä, miksi, koska ajattelin olla niin kiero, etten mainosta tätä kenellekään, jolloin kukaan ei lue tätä. Mutta jos nyt kuitenkin joku joskus eksyy tänne (jos ei saisi eksyä, niin enhän mä sitten kirjoittaisikaan), niin kerrottakoon sen verran, että olen lukiolainen, maaseudulla asuva tyyppi, joka haluaisi päästä pois korvesta. Oon periaatteessa perusonnellinen, mutta silti syön Seronilia ja luultavasti aloitan säännölliset psykoterapiakäynnit, eli päätelkää siitä. Mulla on kavereita, ihan kivat vanhemmat ja rakas poikakaveri.

Juuri näiden henkisten ongelmien takia ajattelin pitää listaa iloisista asioista. Sain nyt sitten sen viimeisen sysäyksen siihen, koska tänään, lukiessani ahdistus-/masennusblogeja, tuli itselle ahdistunut olo. Ja mikäs olisi parempi keino torjua ahdistusta kuin iloiset ajatukset?

Mitä hyvää tänään on tapahtunut?

1. Lego Harry Potter (years 5-7) pääsi viimein kunnolla alkuun
2. Madventuresin ykköskauden boksi joululahjaksi :3
3. Pallerot Saku ja Masu ovat söpöjä
4. Kuten myös 11 vuotta vanha Possu
5. 600 mg Buranaa auttaa päänsärkyyn
6. Raffelit on hyviä
7. Pepsi Max on erittäin hyvää
8. Itse asiassa vesijohtovesikin on aika hyvää täällä korvessa
9. Joululoma



Kappas, siinä tuli jo yhdeksän asiaa. Ei se olekaan niin vaikeita keksiä kivoja juttuja. Ja heti on parempi mieli. Sit kun vielä tekis tän joka päivä...

Edittiä// 10. Sain joululahjaksi Sarjakuvakeittokirjan, jossa vegaanisia ruokaohjeita. Jei! :3
Jaa tää fontti menee vaihtoon... tai ainakin koonvaihtoon.

Jos joku tietää, miten ahdistusmöykyn saa pois keuhkojen päältä, niin olkaa hyvä ja kirjoittakaa siitä niksi-Pirkkaan

Edittiä 2.// 11. Alpro Soyan suklaavanukas on muuten hyvää :3

Funny Pictures - Cat Gifs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti