torstai 29. maaliskuuta 2012

Ahdistuspallo XII

En kestä kovia ääniä. Telkkari ahdistaa. Ahdistaa muutenkin. Matikkaa osaan jotenkuten. Perhonen edelleen ranteessa. Sille ei ole käynyt kuinkaan.

Ahdistus. Puristava tunne keuhkojen päällä. Muuten kaikki hyvin. Ei edes masenna. Ahdistaa vain kovin. Väsyttää. En jaksa tehdä mitään. Haluaisin vain kömpiä johonkin piiloon pahalta maailmalta. Olispa Joni täällä, halaus siltä voisi piristää.

Tyhmä ahdistus. Haluan sen pois.

Huomenna on terapia. Saas nähdä millainen mieliala on huomenna. Tiistaina on asuntoesittely. Toivottavasti asunto olisi ihan hyvässä kunnossa. Sitten voisi muuttaa sinne...

Funny Animal Gifs - Spinny Shiny Thing

Joutuisinkohan nukkumaan viikolla yksin? Viikonloput Joni lupasi olla siellä, jos rahaongelmien takia se ei pääse muuttamaan, mutta viikot täytyy sitten ehkä olla yksin... Miten pärjään? Kai ihan hyvin... En kyllä tiedä, en ole koskaan asunut yksin. Jos totta puhutaan, niin en ole oikein ollut yksin, en edes kotona vuorokautta, aina joku on tullut kotiin. Mutta, ehkä saisin kissan pitämään seuraa. Sitten ei tarvitsisi olla yksin ahdistuneena, vaan voisi leikkiä Sauronin kanssa.

Nyt iski myös lievä masentuneisuus.


"Just because of you I've come to know them all
I have become one of the things that crawl at night"


- Marco Hietala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti