maanantai 14. toukokuuta 2012

YOLO?

Vähän on niskat jumissa. Meikäläisen purentahan on luustollisesti niin huono, että asian voisi korjata vain leikkauksella, joka sisältää luitten sahaamista ja titaanilevyjä. Taidan kuitenkin jättää väliin.. ei tästä nyt niin paljon haittaa ole. Kai. En ainakaan usko. Oon tottunut jo avopurentaan.

Pidin tänään enkun puhekurssilla puheen. Aiheena oli kaveri, joka lähtee vaihto-oppilaaksi, mutta koska en tykkää tommoisista aiheista, niin tein puheesta semmoisen, että olimme Tylypahkassa oppilaita ja ystäväni (Colin Creevy Jr) oli lähdössä jästikouluun.
Ja opettaja tykkäsi todella!

Väsyttää... lievästi ahdistaa. Tänään ahdisti päivällä enemmän, äikänvihkoon tuli ekaksi kirjoittettua sivullinen "huonoturhatyhmäavutonsurkealuuseriahdistunutongelmainensairasidiootti" -mantraa, jonka jälkeen toinen sivullinen "ahdistus" -sanan kirjoittamista. Joni sitten rastitti ne molemmat ja piirsi tilalle Palleron.

Ahdistaa huominen. Kaikki tuleva ahdistaa. Huomenna on enkun kuuntelukoe, koska en ollut seiskakurssin kuuntelussa. Sekin ahdistaa, vaikka olen hyvä enkussa. Terapia huomenna, sekin ahdistaa. Ja pianotunti. En ole soittanut pianoa käytännössä ollenkaan. Huomenna on ruotsia. Sekin ahdistaa. En jaksa keskittyä siellä yhtään, vaikka olen pitkässä ruotsissa. Mitä ihmettä teen siellä? Miksen ole lyhyessä ruotsissa? Ai niin, se on sitten liian helppoa. Pitäisi olla keskipitkä ruotsi. Siellä voisin olla. Sama voisi olla matikassa. Sitäkin on huomenna, molemmat kurssit. En halua. Koulu ahdistaa. Koeviikko on ihan kohta. Reilun viikon päästä. Reilun viikon. Tää vuosi on kohta loppu. Ja sitten me ollaan abeja... vastahan oltiin ykkösellä. Vastahan mä olin yläasteella... Vastahan mä olin eskarissa...

Miksi aika kuluu niin nopeasti?

Ai niin, tänne oli ilmestynyt uusi lukija, heissan!

Pitäisi yrittää tehdä matikan läksyt. Mutta ei kiinnosta. Kyllä mä ne Newtonin menetelmät ja muut osaan jotenkuten... kai. Minne opiskelumotivaatio on kadonnut? Ainoastaan kemia kiinnostaa. Ja fysiikka vähän. Ja enkku. Siinä se.

homework class test - Right On All Counts

1 kommentti:

  1. Heipä hei vaan sinullekin :D vaikka käsitteletkin blogissasi ahdistusta, sitä on mukava lukea. Kirjoitat hyvin!

    VastaaPoista