perjantai 23. marraskuuta 2012

Follow the freezing moon...

Durr durr ja hurr. Ruotsin koe otti ja meni, en tiedä kuinka hyvin mutta lähdin sieltä ekana enkä edes tarkistanut koko juttua. Oikeastaan en tarkistanut mitään. Olis pitänyt, mutten sitten kuitenkaan tehnyt mitään. Köyhäilykään ei oikein suju, ostin eilen Äxästä kahdellakympillä kolme leffaa, Ghiblejä kaikki. Kikin lähettipalvelu, Ponyo rantakalliolla ja Sydämen kuiskaus. Ponyo ja Kiki ovat varmoja hittejä, ovathan ne Miyazakin ohjaamia, mutta Sydämen kuiskaus ei ole niin varma, ohjaajana on Yoshifumi Kondo. Toisaalta, Ghiblit ovat yhtä poikkeusta lukuun ottamatta (Pom Poko) loistavia, niin olisi vaikea uskoa että Sydämen kuiskaus olisi huono. Ja on Miyazaki tehnyt siihen kuvakäsikirjoituksen!
Kyllä, pitäisi olla rahaa säästävä opiskelija mutta kun Ghiblit ovat vain niin ihania ja haluan ne kaikki.

Onneksi nyt on viikonloppu ja maanantaina äidinkielen esseekoe, eli koko viikonloppu voi mennä sitten kaikessa "turhassa", eli siis pelaamisessa, leffoissa ja kirjoissa. Jei!

Hirveästi ei ole ahdistanut, on ollut aika hyvä olo. Mitäs muuta... ei oikeastaan muuta. Tää teksti oli muutekin aika derppailua. Terapeutti oli sitä mieltä, että mulla saattaa olla jostakin lapsuudesta peräisin olevan jutun takia jotakin ongelmaa tunteiden käsittelyssä... senkö takia en tiedä miksi olen masentunut? Tarkoittaako tämä sitä, että olen hullu? Vai että olen vain jotekin, miten sen nyt sanoisi, vajaa?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti