maanantai 3. joulukuuta 2012

Haastattelua

Ohje haastetuille:"Haastetun pitää kirjoittaa kysymykset ja vastaukset niihin omaan blogiinsa. Sen jälkeen haastettu haastaa 4-5 bloggaajaa, joista kukaan ei saa olla alkuperäinen haastaja. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä ja ilmoittaa haasteesta haastamilleen bloggaajille. Huom! Haastetuilla pitää olla alle 200 lukijaa!"

Kiitoksia kuiskaus!

1. Pystytkö lähteen esim. kauppoihin ilman meikkiä? Entä lenkille, viemään roskat tms? Missä menee raja mihin voit mennä ilman meikkiä?
Ilman meikkiä kuljen aina. Ihan aina. Vanhojentansseissakaan ei ollut meikkiä. Eli siis sitä rajaa ei ole.

2. Tykkäätkö leipoa ja/tai laittaa ruokaa?
No, tavallaan joo, mutta enemmän tykkään siitä, että joku muu tekee mulle ruokaa. Joskus se on kivaa, mutta vain jos ruokaa tekee vapaasta tahdosta. Kun joutuu itse tekemään itselleen ruokaa, niin ei sitä aina oikein jaksa.

3. Roikkuvat vai nappikorvikset?
Tjaah, itsellänihän ei ole edes reikiä, eli itse en käytä kumpiakaan. Jos nyt yleisesti ajatellaan, niin... emmätiiä, riippuu korviksesta.

4. Kuka/mikä oli ensimmäinen artisti/bändi, jota kuuntelit tai fanitit?
Nightwish. Enkä ole päässyt puusta pitkään, edelleen sitä kuuntelen. Sain 10-vuotiaana ensimmäisen kerran Vissyjen levyn, tähän mennessä levyjä on kertynyt kaikki normaalit ja epänormaalit ja niin päin pois. Ja tietty täytyy mainita Vissyjen sisällä (myös Tarotissa) oleva ikuinen ihailun kohde eli Hietalan Marco.

5. Jos oot tutustunu blogimaailman kautta ihmisiin, moneenko ja monta heistä olet nähnyt livenä?
En. Lyhyestä virsi kaunis.

6. Mitä aattelet ihmisistä, jotka ei kesällä peittele viiltelyarpiaan paksujen vaatteiden alla?
Mitä ajattelen... no, en varmaan mitään, jos totta puhutaan. Hyvähän se on, että ei peittele, mutta tuskin jaksan kiinnittää asiaan hirveästi enemmän huomiota kuin sen perus "jaa, toi viiltelee" -ajatusrotlan.

7. Mikä esim. vaihe elämässä on opettanut eniten? Mitä opit siitä?
En tiedä olenko oikein oppinut hirveästi mitään mistään... ehkä nyt tämä omillaan asuminen on opettanut itsestä ja siitä, miten käyttäytyy kun maailman ihanin ihminen vaikuttaa rasittavalta. Olen oppinut parisuhde-elämästä. Ja sen olen oppinut, että juusto on kamalan kallista.

8. Lempi tv-sarja?
Simpsonit, olen katsonut sitä 2-vuotiaasta (enkä pääse vanhoista tavoista irti). South Park ja Futurama on myös kivoja. Ja jos Berserkin voi laskea tv-sarjaksi, niin sitten sekin. Rakastan animaatioita. Ja Myytinmurtajat on kiva sarja. Ja Top Gear. Kaikki viihteelliset mutta kuitenkin fiksut. Ei draamaa. 

9. Oletko koskaan ollut lähellä kuolla? Jos niin milloin ja miksi?
En kai... ei ainakaan tule mieleen. 

10. Miksi aloit bloggaamaan? 
Huvikseni, siksi olenkin hämmästynyt että tällä sekoilulla on lukijoita.

11. Nolointa mistä olet jäänyt kiinni? 
Nolointa, mutta ei niin noloa ettenkö kehtaisi paljastaa sitä täällä... En tiedä, jos totta puhutaan. Varmaan jokin, mutta ei tule mieleen. Ehkä viiltelystä kiinni jääminen? Onko se noloa?

En tällä hetkellä keksi kysymyksiä enkä kyseltäviä, eli ehkä jätän tämän haasteen jakamisen vähän myöhemmäksi. Jossakin vaiheessa jonkun kommenttiboksista saattaa löytyä jotakin. Tai sitten ei.

On ollut aika durr päivä.


"I am the desert-scape, the sand inside your hourglass
I am the fear and abuse, the leper children
Every eye sewn shut" 

- Tuomas Holopainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti