torstai 17. tammikuuta 2013

Emo-Dante

Väsy, melatoniini rupeaa hiljalleen imeytymään soluihin ja sitä kautta johonkin... ja niin päin pois, kirjoitin bilsasta C:n, en enää muista mitään. Nettiyhteys vaikuttaa pelottavan huonolta, mutta toivon, ettei se kokonaan menisi pois... Ja jostakin syystä Memebase aina saa koko koneen lagaamaan...

Tasoittelin ja availin vähän takkuja äsken, tai no, solmuja lähinnä, irroittelin rastoja toisistaan. Välillä tulee harkittua, että pitäisikö muuttaa hiustyyliä, mutten sitten kuitenkaan viitsi. En tiedä miten pääsisin näistä takuista kunnolla eroon, enkä myöskään tiedä mitä haluaisin tilalle.

Ensi viikko on viimeinen virallinen kouluviikko. Kuumottaa ihan mukavasti. Oikeasti ei ollenkaan mukavasti, pikemminkin päinvastoin.

To Infinity and Beyond!

Ajattelin vielä jotakin... Miksi lääkäriajan varaaminen täytyy olla niin vaikeata? Siis henkisesti vaikeata. Pitäisi varata psykiatrille aika, mutta enhän mä ole vielä mitään tehnyt, hyvä minä *clapclap*.

Ja onko paha, että pelkää jatko-opiskelua niiden bileiden takia? Ahdistaa jo etukäteen se, miten ihmiset reagoivat siihen, että A) ei tykkää bilettämisestä tai B) ei juo koska masennuslääkitys. Tietenkin pitäisi ottaa se asenne, että mitäs sitten. Jos ei kelpaa, niin sitten ei kelpaa. Mutta toivottavasti kelpaa, olisi kiva kuulua joukkoon... No, sen näkee sitten, toivottavasti tietotekniikkaa opiskelisi jotakin D&D-nörttejä, oon aina halunnut päästä pelaamaan Dungeons and Dragonsia!

Ai mihin toi otsikko viittaa? Joni tuossa pelaa DMC: Devil May Cry -peliä (kyllä, niin tyhmä nimi) ja siinä Dante ei ole Danten näköinen. Gamestopin myyjä puhui emo-Dantesta, se sitten jäi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti