sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tonttu

Kello on melkein yksi yöllä, oon ottanut jo pari melatoniinia (itse asiassa otin ne varmaan yli tunti sitten), mutta silti, en saa unta. En sitten millään. Väsyttää kyllä, mutta uni ei tule, joten ajattelin, että sängyssä pyöriminen on varmaan ihan turhaa. Tulin sitten dataamaan, vaikka koneen ääressä kuulemma vain virkistyy lisää. Ihan sama, sittenpähän angstaan koko yön valveilla.

Ahdistaa ja masentaa taas ihan kiitettävästi. Maanantaina pitäisi mennä kouluun, mikä ei tietenkään innosta pätkääkään. Ei sitten yhtään. Kaiken lisäksi olen koko loman lykännyt kaiken maailman kouluhommia, joten huomenna kauppareissun ja tiskauksen ja siivouksen lisäksi odottaa muun muassa ruotsin kotiaine (150-250 sanaa), ko. aineen sanakokeeseen luku (jos nyt kerrankin pääsisin ekalla kerralla läpi), matikan ja fysiikan läksyt. Eli ei jaksa.
Olisihan niitä voinut tänäänkin tehdä, mutta ihan kuin tällainen typerä ihmisraato jaksaisi semmoisia tehdä. Käytiin kattomassa Texas Chainsaw Massacre 3D, oli huono leffa. Ei maksettu siitä kyllä itse, jos jotakin positiivista haluaa ajatella.

Ahdistus ja pieni väsy joka ei kuitenkaan tuo unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti