torstai 21. helmikuuta 2013

"They look like monsters to you?"

Olen piirtänyt. Pitäisi opiskella, mutta olen piirtänyt, derpannut, viettänyt aikaa Simpsoneiden parissa ja lähtenyt masokistimatkalle Silent Hilliin jälleen kerran. Ja vaikka otsikosta voisi luulla, että matkaa teen Heatherin seurassa, niin ei, kyseessä on SH2, James ja vanha kunnon 三角頭, eli Jonin sanoin "pyramiidipääppi", eli Pyramid Head. Eli kauhua luvassa.

Söin tänään vegehampparin koska isä maksoi, se oli hyvää mutta kovin suolaista, sillä samalla kun vietettiin hauskaa keskiviikkoiltaa Jonin kanssa kaupassa, rupesi kovasti janottamaan. Ja Pepsikin oli vielä lämmintä, kun päästiin kotiin, niin appelsiinimehua naamariin. On muuten typerä sanonta. Anteeksi.

Eikä edelleenkään ole mitään fiksua sanottavaa. Yritin tivata Satorulta japaninkielisiä kirosanoja, mutta tyyppi ei ymmärtänyt käsitettä. Joko ystäväiselläni on huono englannintaito (niin kuin onkin) tai japanilaiset eivät kiroile. Tai ainakaan sitä ei myönnetä.

Ja ostettiin Catherine Huuto.netistä. Kivaa päästä pelaamaan vähän "erilaista" peliä (sitten kun se joskus saapuu perille... pitäisi ehkä maksaakin se), tulee ihan hipster-olo. Jeepi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti