maanantai 25. maaliskuuta 2013

Jipii?

Fysiikasta ehkä B. Joo, kiva. Todella kiva. Ihan hirvittävän ilostuttavan kiva. Pahimmassa tapauksessa A. Ja numero todistuksessa on kasi. Kolmen numeron pudotus, jee.
Unessa siskoni patisti minua uusintaan, mutta tiuskin takaisin, että koska pyrin ammattikorkeakouluun, ei sillä numerolla ole mitään väliä. Ei, jos saan kemiasta paremman. Mutta sekin meni huonosti.
Onneksi ei tarvitse kohdata fysiikan opettajaa kasvokkain, en ehkä kestäisi sitä. En, vaikka hän on lempiopettajani ja aina korostanut sitä, että kirjoitukset eivät ole se suurin asia, jotka maailmassa päättävät. Että C:n fysiikalla on mahdollista päästä yliopistoon lukemaan fysiikkaa. Että mikään ei ole kiveen kirjoitettu.

Tänään onkin vain yksi työhaastattelu, toinen siirrettiin torstaille. Heräsin puheluun, ja kuulostin varmasti todella pöhnäiseltä ja derpiltä, onneksi tyyppi, joka soitti, taisi ymmärtää tilanteen.
Ongelmalliseksi työtilanteen tekee se, etten halua näihin työpaikkoihin, johon olen nyt menossa haastatteluun. Niissä on tulostavoitteet, enkä halua sellaista. Mutta kun muutakaan ei saa. Täytyy jatkaa hakua, kyllä feissausta nyt ehkä jaksaa kuukauden tehdä. Jos tulostavoite sallii.

Pakettia Tokiosta ei kuulu, mutta eräs toinen ystäväinen on luvannut lähettää erään elokuvan, mikä pitäisi olla sitten parin viikon päästä täällä. On tyhjä ja surullinen olo. En vain jaksaisi yhtikäs mitään.
Ja keskiviikkona olisi tarkoitus korottaa matematiikan numeroa.

ps. Sain työpaikan. Nyt täytyy perua toinen haastattelu, sillä mieluummin feissausta kuin puhelinmyyntiä.

pps. Paketti Tokiosta lähtee tällä viikolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti