sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

"Then the piano lid comes down and breaks his fucking fingers. It's a mircale!"

Huomenna on ruotsin yo-koe. Kuuntelusta 69/90, onkohan se hyvin? Kyseessä on siis A-ruotsi, lång lärokurs ja niin päin pois. Pelottaa.

Miksi Japani-Suomi -posti kulkee niin paljon nopeammin kuin Suomen sisäinen posti? Paketti oli perillä jo tiistaina (mikä tietenkin on hyvä juttu), kun taasen Suomesta hommattuja juttuja saa sitten odottaa miljoonan jonnen voimalla.

Toshi, 43-vuotias japanilainen joka asuu koiransa kanssa, lupasi tarjota mulle ja kaverilleni sushia, jos joskus tulemme käymään Japanissa. Katolle, 19-vuotiaalle japanilaiselle, joka haluaa tulla Suomeen, lupasin, että hän saa nukkua lattiallamme jos tulee vierailemaan Turkuun. Tamura on ehkä lähettänyt paketin Tokiosta, mutta en tiedä onko se perillä, koska en ole ollut kotona. Tänään pääsemme takaisin kotiin, Dimmua tulee kyllä ikävä.
Taidan olla sosiaalisessa mielessä vähän säälittävä, kun mulla on tasan yksi suomalainen ystävä ja loput ovatkin japanilaisia sähköpostikavereita. Mutta, mulle se on kyllä ihan ookoo, ei siinä mitään.

Unohdusten sarja jatkuu, unohdin käydä lunastamassa uusimman God of Warin ennakkotilauksen GameStopista. No, ostettiin peli halvemmalla Huuto.netistä, mutta viisi euroa meni hukkaan sitten vain GameStopin tukemiseen.

Ja Dimmu tuli dataamaan kanssani, ja jollakin tavalla tajusi, miten pyyhkiä teksti pois(!). Niin, olin siis kirjoittamassa, että yritin siirtää sitä pois, ja hän sitten näykkäisi. Ehkä hellästi, en tiedä. Oli miten oli, sitä silti tulee ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti