lauantai 11. toukokuuta 2013

Kasi, kahdeksikko, kääntynyt äärettömyys


Säännöt:

Kiitä haasteen antajaa:
Kiitoksia Nega Polaris!


Haasta kahdeksan blogaajaa ja ilmoita siitä myös heille
Haastan... en taida kyllä ketään, on vaikea valita.... Ei kun kaikki, jotka lukee tätä. Joo, se on kivempi, eli kaikki lukijat jotka haluavat tehdä tämän, niin tehkää!


Tarinoi 8 randomia asiaa itsestäsi:

1. Kuten reunassa olevasta listasta saattaa huomata, musiikkimakuni on epätyypillinen tällaiselle hipin näköiselle tyypille. Mutta vaikka olenkin pelottava metallityyppi, niin mielestäni Psyn Gentleman on hyvä biisi. J-pop on myös jees. Hatters gonna hat! 

2. Inhoan tupakointia. Savu haisee pahalta, aiheuttaa pääkipua ja pahaa oloa. Tupakoitsijat tukevat sademetsien tuhoamista, saastuttamista (roskaamista!) ja lapsityövoimaa. Ja tietenkin tuhoavat omaa terveyttään. Ja rahojaan. Että siitä vaan sitten. 

3. Osaan suorastaan liikaa faktaa Tähtien Sodasta, mutta kouluaineissa en ole läheskään hyvä. Osaan puhua valomiekkatyyleistä, mutta Newtonin menetelmä taasen ei suju. Myös leffaquotet sujuvat, mutta jos pitäisi jotakin järkevää muistaa ulkoa, niin ei onnistu.

4. Lolitatyyli on hienoa. Itsellä ei ole ulkonäköä tai rahaa siihen, mutta hienoa se on silti.

5. Ostin juuri äsken kengät. Viidellätoista eurolla, olivat alennuksessa. Mustat ballerinat. En tykkää shoppailusta, mutta todennäköisesti on ostettava vielä tennaritkin. Edelliset kun menivät rikki jo aikoja sitten.

6. En halua pitää yo-juhlia, koska mielestäni en ansaitse niitä. Lukiosta selviytyminen ei ole iso juttu, pitäisi juhlia hyviä arvosanoja, mutta kun ainoa hyvä arvosana seitsemän aineen jokosta on englannin E, niin ei sitä tarvitse juhlia. 

7. Rakastan kaikkea todella söpöä, eli olen välillä kunnon かわいい (kawaii) -ihminen. Omistan ihan liian vähän söpöjä asioita.

8. Brutal death metal on loistavaa! Brain Drill olisi kiva nähdä livenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti