lauantai 22. kesäkuuta 2013

Japaninkurssi loppui, toivon todella, että taitoni riittävät vähintään arvosanaan 4/5. Toivon todella, sillä näin vaivaa sen eteen, että todella pärjäisin kurssilla. Haluan olla hyvä edes jossakin.

Eilen oli hyvä päivä, mutta sitten ei ollutkaan. Olin kiukkuinen, suutahtelin helposti ja olin sitten ahdistunut. Halusin kirjoittaa, mutta kirjoittaminen tökkii, enkä osaa ilmaista itseäni mitenkään. Piirsin, piirtäminen ei onnistu, en osaa.

Kaupunkijuhannus on hienoa, pyöräilin 11 kilometrin pyörälenkin edes takaisin Aurajokea, aurinko paistoi ja ihmiset, osa vyölaukkuisia turisteja, eivät ymmärtäneet, mitä pyörän kello tarkoittaa, kun siitä soittaa rämiseviä ääniä. Pyöräni on muutenkin hieman vanha, tuulipuvun värinen Tunturi, jossa on muutama toimiva vaihde. Tykkään kovin.

Olen pelannut Silent Hill 2:sta, kävelen pelosta tutisevin jaloin Brookhaven Hospitalissa. Pelkään etten pääse pois, Otherworld tulee tänne, uppoan oikeasta elämästä jonnekin kauhujen valtakuntaan.

Olen taas kärsinyt vähän laskeneesta mielialasta tässä nyt, hmm, parisen viikkoa? Viikon ainakin. Nyt on siis taas tällainen huonompi kausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti