keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Fortnightsweekendthinggyspinny

Iloisia asioita...

Iloisia asioita...

Äikän koe meni ihan hyvin. Oon ollut tänään vain vähän ahdistunut. Tänään oli terapia, sain angstattua sitä, miten kotona on kurjaa. Sinänsä hassua, sillä ei kotona nyt silleen ole kurjaa. Se vain on rankkaa, ettei kelpaa. Ettei ole tarpeeksi hyvä. Kun ei uskota että teen kaikkeni vaikka teen.

Pitäisi jatkaa ruotsin lukemista. Koe huomenna. Oon lukenut siihen ihan kohtalaisesti. Ja taukoaikana katsoin Min Morgonia, eli sitäkin voidaan pitää opiskeluna. Jos niitä sanoja nyt vielä lukisi. Tein äsken partisiippitehtäviä. Preesens on ihan jees mutta perfekti ei niinkään.

CP ehdotti, että ryhtyisin pitämään Jonin Rageblogin hengessä "Kuukauden rage ja elämänohje" -blogia. Siitä tulis Vegerage. Mutta minkälaisia elämänohjeita keksin, jos itselläni on vaikea elää? Toisaalta voisi olla ihan hauskaa tehdä semmoinen. Täytyy kattoa. Nyt tietty olisi helmikuun alku, eli just hyvä aika aloittaa.

Vosin vaikka miettiä tässä aiheita mistä voisi kirjoittaa ja miettiä, onko tässä moneksi kuukaudeksi aiheita: 1. tekopyhyys 2. wannabe-kasvissyönti 3. eläinten eriarvoistaminen 4. kasvissyöjänä nyky-yhteiskunnassa 5. välinpitämättömyys ja tyhmyys.
Siinä olis jo viideksi kuukaudeksi. Jos jaksan pitää sitä blogia pidempään kuin tuon viisi kuukautta, niin ehkä sitten keksin uusia aiheitakin.

On kylmä vaikka olen sisätiloissa. Join kamomillateetä (:3), se lämmitti, mutta sormet on jäässä. Jos nyt sitä ruotsia sitten lukisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti