keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Hilpeänä

Ihan oikeasti, eilen illalla koin järkyttävän onnentunteen. Olin ihan älyttömän iloinen. Ja olen itse asiassa vieläkin. Edes Seronilin aiheuttama ahdistus ei saa minua surulliseksi. Välillä tunnun suorastaan maaniselta... mutta ei mulla pitäis olla mitään maniaa. Eli se on vain normaalia iloa.

On niin kivaa olla onnellinen!

Periaatteessa vois tehdä taas jotakin pientä listaa mistä oon onnellinen...

1. Joni - reilun viikon päästä ollaan seurusteltu vuosi. Mieliongelmista huolimatta on ollut paras vuosi elämässäni. Oon löytänyt rakkaan ihmisen <3 Ja nyt kun rupean parantumaan, niin elämästä tulee vielä parempaa. Joni on yksi syy miksi haluan parantua, en löytäisi ehkä motivaatiota vain itsestäni. Ajattelen aika paljon muita...
Mutta niin, Joni, jos käyt vierailevana lukijana täällä, niin olet rakas <3 (Ja ilmoita jos näet tämän toivotuksen!)

2. Kaverit - oon huomannut, että oon oikeasti saanut kavereita koulussa. Tänäänkin enkun puhekurssilla oli ihan mielettömän hauskaa, kun heitettiin kaveriporukassa huonoa läppää. Meillä ei vain ole hyvää läppää. Tai on se oikeasti hyvää, muiden mielestä huonoa. Aika rajua.. vauvavitsit ovat arkipäivää.

3. Pepsi Max - addiktio. Mun puolesta kaikki muut limsat vois hävittää maailmasta. Mulle riittää tämä. Oon tänäänkin juonut ehkä melkein litran... Jostakin syystä hampaat on silti kunnossa. Varmaan siksi, että käytän niin paljon ksylitolia, joka onkin toinen riippuvuuteni.

4. Musiikki - hetkonen, menikö Pepsi musan edelle? Outoa... No, olkoon tää nyt tässä, vaikka oikeasti tää varmaan kuuluis Pepsiä ennen. (No todellakin kuuluisi! Miksen sitten siirrä tätä? Haluan pitää tämän spontaanina ja päiväkirjamaisena, siksi.) Musiikki on todella tärkeää mulle, kuuntelen sitä aika paljon ja aika monenlaista. Bändilista löytyy blogin sivusta, jos jotakuta kiinnostaa tietää, millaista musaa kuuntelen. Ja harrastuksena musa on myös kiva.

5. Lääkkeet - joo, oon mä niistäkin iloinen. Melatoniini auttaa nukkumaan, Seronil pitää mielialaa normaalilla tasolla ja e-pillerit, no, tekevät mitä e-pillerit tekevät. Oon iloinen.

6. Fysiikka - oppiaine josta tykkään. Sähkö ei kyllä ole aiheista kaikkein kivoin, mutta ehkä mä selviän. Ja enkun puhekurssikin on kyllä kiva.

Music FAILS - That's No Moon

1 kommentti:

  1. Blogini osoite on vaihtunut :) http://pienitytonblogi.blogspot.com/ Sama blogi, eri osoite!

    VastaaPoista