sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Ahdistuspallero XXXI

Väsy. Taas. Kohta vois mennä pesemään tukan. Taas. Blääh. Taas.

Huomenna on ruotsin koe. En taida osata. Oon lukenut - kylläkin huonosti. Nukuin päikkärit kun olisi pitänyt lukea.

En halua olla täällä. Tunnen itseni huonoksi. Ihan kuin en kelpaisi ihmisenä. Haluan omaan kämppään... Miksei Vasolta voi kuulua mitään siitä asunnosta? Onko se mennyt? Onko se vielä siellä?

Miksi kaikki tuntuu taas pahalta? Miksei voi olla kiva päivä? Miksi oon niin väsynyt?

Ahdistaa tuleva työ, tai no, lähinnä koulutus. Helsingissä. Ja muutenkin ahdistaa kaikki tuleva. Kaverin ylppärijuhlat, kavereiden kesälomanaloitusjuhlat... taas täytyisi olla iloinen ja seurallinen. Toisaalta, kykenin siihen perjantainakin, miksi siis en nytkin? Tai no, ensi lauantaina.

Osa maailmaa romahti, kun sello-opettaja kertoi, ettei enää pysty jatkamaan opetusta. Liikaa ongelmia soittamisen ja muiden asioiden kanssa. Mulla ei soitonopettajat vain pysy.

Ja niin, tänään piti mennä Lintsille, mutta Krisu sairastui eikä sitten mentykään. Jäin kotiin pelaamaan. Warcraft III on hieno peli.

Tyhjä olo. Tarvitsen halin. Tiedon, etten ole niin huono ja epäonnistunut kuin tunnen olevani. Wää, niin tyhmää. Miksi on täytynyt tulla tämmöinen ahdistus? Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän?

Isä pisti työhuoneen oven kiinni, kun vielä pelasin, ilmeisesti äänet eivät miellyttäneet. Nyt meinaan paistua täällä elävältä, on sen verran lämmin.



"You are wasting your life, use a pen as a knife
Always wanna take more than you ask for
All your promises reek, gluttony makes you weak.
Our planet is ever so grateful,
grateful when your offspring's gone: done!"


- Tony Kakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti