keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Neliöpää

Taas on tylsää. Voisin lukea sitä kirjaa, joka pitäisi lukea perjantaiksi, mutta ei huvita. En halua tehdä mitään pakosta.

Mulla on edelleen ihan kauhea kaipu Azerothiin. Miksi WoWin täytyy olla niin hyvä peli?

Terapiassa oli tänään ihan kivaa... oli muutenkin ihan kiva päivä.

Funny Animal Gifs - Pushmemes

Haluan ihan hirveästi oman asunnon. Tai no, oman ja oman, lähinnä Jonin kanssa yhteisen. Ja kaksi kissaa. Haluan niin kovasti kissoja! Dimmu on tällä hetkellä lähinnä omaa kissaa mitä voin saada... odotan niin paljon, että saan huolehtia omista pikku kissoistani :3 Olen siis todellinen kissaihminen, en tykkää yhtään, oikeastaan inhoan lapsia. Mutta kissoja, voi, niistä pidänkin sitten senkin edestä! Mutta niin... yhteinen asunto ja kaksi kissaa. Sen haluan. En muuta. No, ehkä olisi kiva kuitenkin päästä tästä ahdistusmasennuksesta eroon. Mutta hyvään suuntaan oon kuitenkin menossa, eli ehkä se ei kuitenkaan ole ihan ykkösprioriteetti. Kun kuitenkin pärjäilen ja tälleen...

Nyt on jotenkin tosi tyhjä olo. En tiedä yhtään mitä tekisin. En varmaan mitään. Huomenna en sitten teekään mitään muuta kuin luen, luen ja luen. Ja se koeviikkokin alkaa ihan kohta... ensi keskiviikkona. Kemian kolmosesta on paras tulla ysi!

4koma comic strip - I Am Not a Conjurer of Cheap Photoshops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti