lauantai 19. toukokuuta 2012

Siipirdium lentiusa

Tylsää. Taisin herättää Jonin vahingossa, lähetin sille viestiä kyselläkseni, onko se jo hereillä, vastauksena tuli tympääntyneen oloinen vastaus "heräsin just...". No, kohta voisi sinne päin ruveta lähtemään. Mitä ottaisi automusiikiksi? Brain Drill ja Nightwish, kanske? Vai Apocalyptica? Vai vai vai vai... äh, en tiedä. Metsatöll? Adamantra? Cradle of Filth? Jotakin pitäisi keksiä... Oopperan kummituksen soundtrack? Vai Sithin koston? Love Never Dies? Osaapas olla hankalaa...

Näin (taas) painajaisia. Matikan tunnilla oli sijainen, joka opettamisen sijasta näytti meille Nyan Catin eri versioita. Ja muistan, että se ahdisti mua. Joni oli siinä aika lähellä, se ragesi sitä (siinä unessa, siis). Yksi koululainen meni sitten lyömään sitä opettajaa ihan itku silmissä. Se kyllä näytti kahden meidän lukiolaisen sekoitukselta. Plus että se näytti tytöltä. Sit se opettaja rupesi huutamaan. Ja heräsin. Ja nukahdin. Ja seikkailin pitkin Hansan Kultataloa. Sitä uudistettua.

Sunnuntaina on taas saman asunnon näyttö, josta ollaan tehty tarjous. Ei kelvannut. Ehkä kohta rupeaa kelpaamaan... tai sitten ei. Toivottavasti rupeaisi. Haluan pois täältä. Haluan omaan kämppään. Edelleen.

Näin eilen Dimmun, se oli todella hellyydenkipeä. Sylissä se ei kyllä pysy edelleenkään, mutta silitettävänä se sentään jaksoi olla suorastaan hämmentävän kauan. Se on kiva kissa :3

Eilen ahdisti, kun piti tehdä äikän kirjallisuusessee. Mutta ei se ollutkaan niin paha. Nyt ei ahdista, oon hyvällä mielellä. Lääke- ja terapiatasapaino ovat nyt kunnossa, luulisin. Ainakin siltä vaikuttaisi.

Funny Animal Gifs - IT'S TOTALLY WORTH IT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti