tiistai 25. syyskuuta 2012

Nyhverö

Eilen oli kohtaus. Paha. Stressiahdistusmasennusitkupotkuraivarikohtaus. En jaksa paineita koulusta. Tiedän että bilsan lukeminen olisi pitänyt aloittaa jo kauan aikaa sitten, mutta en tietenkään aloittanut. En jaksanut. Tänään sitten heti terapian ja kauppareissun jälkeen alkaa hillitön ja epätoivoinen pänttääminen. Okei, olen lukenut tässä viimeisimmän viikon aikana lähes joka päivä, mutta se ei tunnu olevan tarpeeksi.

Olen vain kamalan väsynyt. Kyllästynyt siihen, kuinka paljon pitäisi jaksaa koko ajan. Ja se, mikä tässä ehkä kaikkein eniten ärsyttää on se, että tämä määrä, mitä pitäisi jaksaa, ei ole mitenkään ihmeellisen suuri. Ihan normaali. Kuka tahansa jaksaisi. Mutta ei, en jaksa. Onneksi kirjoitukset ovat kohta ohi. Mutta ne eivät siltikään jätä rauhaan, keväällä ne taas väijyvät valmiina tappamaan. Ja joka päivä joutuu kuuntelemaan sitä samaa keskustelua. Jos saan aineesta niin ja niin monta pistettä, niin sitten saan ällän, mut sit jos taas toi menee huonosti, niin... ...Aloitin kesällä jo lukemisen ja luin eilen viisi tuntia mutta en osaa mitään... Ja sitä rataa. Todella rasittavaa, kaikki puhuvat vain tulevista kirjoituksista ja siitä, millaisia arvosanoja halutaan.

Milloin mahtaa olla syysloma? Olisi kiva saada ajatukset välillä jonnekin aivan muualle. No, lokakuun toinen päivä julkaistaan (vihdoin!) Resident Evil 6, siinä saa sitten ajateltavaa mukavasti. Ja sit tulee uusi Assasin's Creed. Ja kaikkea tämmöistä, neljäs (tai no, miten sen nyt ottaa...) God of War ilmesty myös silleen, no ei nyt ihan lähiaikoina mutta kuitenkin melko lähiaikoina. Niin paljon pelejä!

Ehkä tässä jotekin pärjää sittenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti