tiistai 18. syyskuuta 2012

Sarvivalas



Näin kaulakorun netissä, tai siis kaksi kaulakorua, niissä oli tuo kuuluisa replikointi. Todennäköisesti kuitenkin Imperiumin vastaiskusta, sehän on se da original one. Haluaisin semmoisen. Se sopisi meille, olemme niin nörtti pari. Ja molemmat pidämme Star Warsista. Saisinpa joskus ne blu-rayt...

Lievät kuumotukset enkun kirjallisista, toivottavasti meni hyvin. Bilsa ensi viikolla, kuumottaa aika paljon enemmän...

Masennus tuli takaisin lyhyehkön loman jälkeen. Olen ollut todella ahdistunut, surullinen, kiukkuinen, kaikkea mitä ei pitäisi olla. Eilen tuli ihmeellinen kohtaus, jossa sitten tuli raavittua käsivarsia. Mutta mähän en viillä.
Yksi syy tähän on se, että Joni saisi heti tietää sen, enkä pysty tuottamaan sille pettymystä. Tai ainakaan yhtään enempää. En tiedä kuinka pettymys olen sille. En kai hirveästi, ei varmaan oltais muutettu yhteen jos olisin kamala pettymys, mutta eilenkin se sanoi, että voisin käyttäytyä normaalisti. Ei, se ei usko että tämä on mulle normaalia.

En ymmärrä mistä tämä masennus tuli. Välillä hiipii mieleen, että mitä jos
A) diagnoosi oli väärä, mulla onkin jotakin pahempaa, tai
B) on kehittynyt joku uusi pöpö aivoihin, tai
C) mun mieli vain on niin idioottimainen, että vaikka kaikki on hyvin ja lääkkeet ja terapia on, niin silti on kiukuteltava. Mitä jos olenkin huomionhakuinen tietämättäni?

On todella ahdistavaa tietää, että pitäisi olla iloinen, mutta ei ole. Ärsyttää suorastaan. Tuntuu, ettei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä. Taaskaan.

1 kommentti:

  1. Mä mietin tossa muutama kuukausi kans sitä, että oonko huomionhakuinen tietämättäni. Päädyin silloin siihen tulokseen, että olen. Mutta nyt olen sitä mieltä, että se ei ole huomionhakuisuutta, koska yritän peittää sen mahdollisimman hyvin, enkä kerro kenellekään mitään (tai siis totuutta).

    Musta tuntuu kans, että mä en ole tarpeeksi hyvä. Vaikka muut sanoisikin kaikkea hyvää minusta, mä en vaan ite usko sitä. Mä ajattelen aina vaan kaikkea pahaa itsestäni. En voi sille mitään, mutta kai siitäkin pitäisi yrittää päästä eroon...

    Voimia sulle! <3

    VastaaPoista