perjantai 28. joulukuuta 2012

"R.A.M?!" - D:n muistolle


"As it is written, damn it
So let it be wrung
From throats of those in overthrow
The past at last has come"

Hohhohhoijaa. Joululoma kuluu surullisen nopeasti eikä kirjoja kirjoituksia varten ole edes avattu. Potterit sen sijaan kuluvat turhankin nopeasti, juuri äsken jouduin todistamaan Albuksen kuolemaa (;____;). Löysin myös aivan iki-ihanan mangasarjan, Life. Saattaa joillekin olla triggeröivä, mutta itse en koe sitä niinkään triggeröivänä, lähinnä vain se on hyvää luettavaa. Ja pystyn samastumaan päähenkilöön. Ja muutamaan muuhunkin henkilöön. Kyseessä on siis manga tytöstä, joka ystävyyssuhteessa petyttyään turvautuu monelle tuttuun keinoon: viiltelyyn. Ja uudessa koulussa on vähän ikäviä tyttöjä ja niin päin pois, suosittelen lukemaan! Englanniksi ainakin löytyy.

Cradle of Filthiä on tullut luukutettua (pitkästä aikaa!), valitettavasti mp3-soittimen sisällä ko. bändiä on valitettavan vähän ja levyt jäivät Merimaskuun... toisaalta omalla koneella saattaisi olla tallennettuna muutama levy, täytyy tarkistaa.

Väsy on lievä, kohta voisi linnottautua sänkyyn Lifen kolmannen osan kanssa ja lukea sitä kunnes nukuttaa... ehkä ensin täytyy kuitenkin tarkistaa Meemitukikohta. Ja muuta tällaista turhaa pakollista.


"This is the end of everything you have ever known
Buried like vanquished reason
Death is season
Drive like the drifting snow"

- Dani Filth

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti