tiistai 2. huhtikuuta 2013

Digestive dies Irae

Ahdistus tuli tänään käymään, vaikka työpäivä on vasta keskiviikkona. Uusi God of War on ihan jees, mutta vähän epätasapainoinen - boss fightit (tai niin kuin Tilt.tv sanoo - pomotaistelut) ovat aika helppoja, mutta auta armias kun saat uuden "elementin" kaaoksen teriin ja sitä pitäisi harjoitella... siinähän meinaa ottaa turpiin pahasti.
Ja jostakin syystä eräs kaksimetrinen poika koulustani nauroi, eikä meinannut uskoa, kun kävi ilmi, että minä(kin) pelaan God of Waria. Ilmeisesti pienet hippitytöt eivät ole väkivaltapelien pelaajia.

Ja pääsin Catherinen läpi. Tuskallistahan se oli. Ni no Kunissa eräs pikku Shadar (Jabou, ジャボー japsiversiossa ja japaninkielisessä puheessa eurooppaversiossa)  odottaa vielä pieksemistä.

Joku päivä voisi olla vuorossa Weed eli ウィード ("Uiido", ihan selkeästi siis Weed), joka on lainassa, eli sitä ei viitsisi lykätä ikuisuuksiin (anteeksi Roosa!).
Eilen tuli tutustuttua Ghost in the Shell -elokuvaan, oli ihan mielenkiintoinen. Ja kakkososa odottaa hyllyssä.
Ja odotan paketteja Japanista. Tulisivatpa ne huomenna :3






...lisätty tänään, eli siis "huomenna", Omohide Poro Poro, eli Only Yesterday saapui tänään, oikein henkilökohtaisesti perille. Käyntikortteineen päivineen ja kuplamuoveineen. Nyt on kaikki Ghiblit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti