torstai 3. toukokuuta 2012

PienetMeluisatSienet, osa 4

Neljä päivää kestävä migreeni. Tosi jees.. joo, kaipa noi e-pillerit sopii migreeni-ihmisille... Millaiset sitten semmoiset ei-sopivat oikein ovat? Uh, varmaan kamalia.

Suklaata... ei itse asiassa tee hirvittävästi mieli. Yllättävää. Johtuu ehkä siitä, että söin karkkia. Syön ihan hirveästi karkkia. Siltikään en ilmeisesti liho, ainakaan merkittävästi... Hyvä juttu, kait? En kyllä saa luovuttaa verta. Tyhmää. Haluaisin, mutta olen liian kevyt. Toisaalta, en haluaisi lihoa. Olisin muuten liian painava. En rupea laihduttamaan, muuten olisin varmaankin syömishäiriöinenkin. En halua enää yhtään uusia sairauksia. Se riittää, että syö kahta (plus yhtä) lääkettä päivässä.

Mahaan sattuu. Kipu siirtyi päästä sinne. Haluan Pepsiä! Juon sitä ihan hirveästi, pitäisi vähentää... mutta addiktio on addiktio. Inhottavaa.

Kaipa kaikilla on oltava joku pahe. En polta, en juo, itsetuhoisuudestakin olen päässyt yli (oli muuten vaikeaa, mutta nyt en ole naarmuttanut itseäni enää ollenkaan), WoWista en ole koskaan ollut riippuvainen oikeasti, eli jäljellä on kaikkien light-limsojen valtias, Pepsi Max. Siinä on oikeasti jotakin addiktoivaa... kofeiinia, tietty, mutta jotakin muuta. Makeutusaine varmaankin, koska tavallisesta Pepsistä en saa samanlaisia kiksejä.

Ja nyt sorruin. Kävin ottamassa unilääkkeen yläkerrassa, samalla mukaan tarttui juuri tuota addiktoivaa ainetta. Ja kyllä, kofeiinipitoista! Looginen on riippuvainen mieli...

Huomenna pitäisi alkaa Silent Hill Homecoming. Kolmonen tuskailtiin loppuun loppujen lopuksi hyvin onnistuneesti. Oli se pelottava. Ehkä Homecoming ei ole niin pelottava... ja sitten vielä Downpour... Ehkä ne eivät ole pelottavia...

Sitten kun on yhteinen kämppä, niin hommaan kaikki trophyt niihin Silent Hilleihin mihin pystyy. Ja ykköseen ufolopetuksen. Sitten oon tyytyväinen. ...jos joskus uskallan pelata sitä ykköstä. Joni ilmoitti pysyvänsä kaukana, hän ei siihen peliin enää koske. Kyllä, se oli pelottava.

video game memes - So Many Games, So Little Time

Rakastan pelejä. Kotona (vielä nyt kun asun täällä) pelailen tietokoneella, mutta olen oppinut tykästymään pleikkariin, Joni tutustutti mut siihen. Mitä väkivaltaisempi peli, sen parempi. Mortal Kombat ja God of War näin esimerkkeinä, myös Tekken, Soul Calibur, Assasin's Creed ja Silent Hillit ovat suosikkejani. No, kaikki noista ei ole kauhean väkivaltaisia, mutta hienoja pelejä silti. Ja World of Warcraft. Olen niin musertunut, että koulun ja sosiaalisen elämän takia en ehdi pelaamaan sitä.. se vie niin tuhottomasti aikaa. Haluan takaisin WoW-maailmaan!

fanart & cosplay - Don't Look at Me, I'm Druidful

1 kommentti:

  1. Rakastan musiikkimakuasi. Rakastan pelimakuasi. Rakastan blogiasi ja tapaasi kirjoittaa. (:

    VastaaPoista