perjantai 26. lokakuuta 2012

Doodelidoodels

Massu täynnä kaikkea epäterveellistä. No, ruuaksi kikherneitä, vihanneksia ja nuudeleita, se oli ihan terveellistä, mutta sen jälkeen olikin sitten vuoro mätölle ja eräälle Ghibli-elokuvalle, Tuulen laakson Nausicaälle. Sinänsä hassua, että Nausikaän nimi on oikeasti Naushika (ナウシカ), ä on tullut mukaan vasta englanninkielisessä versiossa, tiedä sitä sitten miksi. Mutta kuitenkin, oli erittäin hyvä elokuva, siitä jäi hyvä mieli. Hayao Miyazaki on yksinkertaisesti nero.

Ja huomasin, että lukijapalleroiden määrä on kasvanut. Heissan! Rupesin tässä myös mitettimään, että olisiko mitään toiveita mistä kirjoittaisi? Kun itsehän jorisen lähinnä aina samoista asioista, eli jos on toiveita, niin niitä voi ilmoitella (mutta mitään valokuviin liittyvää on turha omistaa, koska en omista kameraa).

Viikonloppu saapui lumen kanssa. Silleen ihan kivaa että on lunta, tuntuu mukavalta, mutta bussimatkustaminen on tylsää. Varsinkin jos bussi heittää feidit (kuten tänä aamuna kävi, myöhästyin koulusta...). Auto olis kova juttu. Ja tänään piti soittaa ajoradalle. Piti.

Muuten on aika derp olo. Tuskin teen tänään mitään järkevää. En tee kyllä muutenkaan mitään erityisen järkevää... Sunnuntaina on kuntavaalit, täytyy käydä äänestämässä. Toivottavasti muistan...

Sit kun pääsisi vielä pois kaikista ahdistuksista niin olis kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti